“І все на світі треба пережити, і кожен фініш-це по суті старт!”

Навчальний рік 2021-2022 закінчено! Важким випробуванням він був для всіх учасників навчально-виховного процесу. Ми всі запам’ятаємо його тому, що він став роком неочікуваних викликів, тривог, хвилювань і небачених перемог!

Особливі слова сьогодні хочеться сказати одинадцятикласникам. На жаль, цього року ви не отримали свята, яке буває раз у житті!
Дорогі випускники, бажаємо вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками. Ми пишаємося вами! Ви – наша гордість!
Дякуємо нашим медалістам Дзюбі Кирилу, Новікову Антону(11-А, класний керівник Кір’якулова О.Л.), Багдасарян Кнарі, Ольшевській Вікторії (11-Б, класний керівник Терехова М.Г.) Ви принесли славу нашому закладу!
Для вас– це початок дороги у доросле та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.
Ви покидаєте світ дитинства і стаєте на шлях самостійного дорослого життя. Тож хай цей шлях буде для вас устелений квітами, осяяний сонцем, сповнений радощами перемог та успіхів.
Пам’ятайте, що випускник ЗЗСО№1 – це звучить гордо, віримо, ви з честю будете нести його впродовж всього життя.
Висловлюємо слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.
Бажаємо усім міцного здоров’я, особистого щастя, мирного неба, злагоди, спокою, добробуту і здійснення мрій.
Війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін, але є те, що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.
Пам’ятайте, навіть після сильної негоди знову з’являється сонце і щезають хмари, тому віримо – все буде добре. Сонце свободи і мирне небо знову буде над Україною.
Слава нашій Україні! 🇺🇦Слава нації! 🇺🇦Перемога буде за нами! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Адміністрація закладу.