Учителям-предметникам

З 18 лютого до 29 квітня 2019 року Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України разом з міжнародним благодійним фондом “Академія української преси” оголошують Всеукраїнський конкурс на кращий план-конспект уроків природничих дисциплін з елементами медіаграмотності для 1-11 класів. Участь у конкурсі добровільна.
Подробиці у прикріпленому файлі.

Положення

Подати заявку можна до 12:00 15 квітня за цим посиланням.

   Щоб взяти участь, необхідно створити відеоурок, використовуючи програму mozaBook.

 “Основне завдання відеозапису – показати використання програми mozaBook для візуалізації, пояснення, розширеної демонстрації та виведення висновків, що ведуть до досягнення мети та цілей уроку, – пояснюють організатори.

  40 найкращих відеоуроків продовжать участь у другому етапі, де журі відберуть 10 команд-фіналістів та серед них три команди-переможців конкурсу. Команда має складатись з 5 учнів та вчителя-ментора.

Переможці отримають:

  • 1 місце. Персональний приз для кожного учня команди – планшет, для учителя – поїздка в місто Сегет (Угорщина) на конференцію від виробника освітньої програми Mozaik Education.
  • 2 місце. Персональний приз для кожного учня команди – смартфон, для учителя – поїздка в місто Сегет (Угорщина) на конференцію від виробника освітньої програми Mozaik Education.
  • 3 місце. Персональний приз для кожного учня команди – колонка, для учителя – поїздка в місто Сегет (Угорщина) на конференцію від виробника освітньої програми Mozaik Education.

  Ознайомитись детальніше з умовами конкурсу можна за цим посиланням.

  Реєстрація на афілійовану (не)конференцію mini-EdCamp Kostyantinivka “Нова українська школа: навчання для життя”, Костянтинівка,27.03.2019

 Уявіть собі, що професіонали з усіх сфер діяльності, які зробили безліч відкриттів і спостережень, можуть поділитися своєю мудрістю саме з вами! Це могло б сильно полегшити життя багатьом з нас. З цією метою американський приватний некомерційний фонд TED з 1984 року проводить конференції TEDx, місія яких полягає в поширенні унікальних ідей, де експерти діляться науковими відкриттями, досвідом і порадами, які можуть бути корисні всім слухачам.

 Добірка із 10 виступів, які стануть в нагоді всім, хто хоче навчитися розуміти себе, розвинути корисні навички і покращити  якість свого життя. Спікери діляться нестандартними  позиціями і власним досвідом в питаннях саморозвитку.